Майстер виробничого навчання Тетяна Миколаївна Коханська

понедельник, 10 марта 2014 г.

Методична розробка
уроку виробничого навчання на тему: «Приготування котлетної маси
 з м’яса і напівфабрикатів з неї»



Автор: Тетяна Коханська на 05:36
Отправить по электронной почтеНаписать об этом в блогеПоделиться в XОпубликовать в FacebookПоделиться в Pinterest

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Следующее Предыдущее Главная страница
Подписаться на: Комментарии к сообщению (Atom)

Страницы

  • Главная страница
  • Методична робота

Обо мне

Тетяна Коханська
Просмотреть профиль

Архив блога

  • ►  2025 (1)
    • ►  мая (1)
  • ►  2024 (3)
    • ►  марта (3)
  • ►  2022 (1)
    • ►  января (1)
  • ▼  2014 (2)
    • ▼  марта (2)
      • Методична розробка уроку виробничого навчання ...
      • МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА УРОКУ   виробничого навчанн...
Тема "Простая". Технологии Blogger.